Afbeelding

E.M.M. 110 jaar

Algemeen

HEERJANSDAM - Het Historisch Genootschap Heerjansdam houdt op 28 en 29 september samen met muziekvereniging E.M.M. de presentatie van het nieuwe Jaarboek 2018 in de Dorpskerk aan de Molenweg. Daarnaast is er een fototentoonstelling,  verschillende muziekinstrumenten en de uitleg daarbij van enkele muzikanten. Ook is het 110- jaar oude vaandel van dichtbij te zien. Er worden oude en nieuwe films van EMM en Heerjansdam vertoond. Gelijktijdig worden er vijf nieuwe ansichtkaarten van oud en nieuw Heerjansdam gepresenteerd. Het versturen per post van het jaarboek is erg duur. Daarom worden de Vrienden van het Genootschap gevraagd het nieuwe Jaarboek voor zichzelf en voor anderen af te halen. Nog geen vriend?  De vereniging noteert graag nieuwe vrienden op vrijdag 28 september tussen 19 en 21 uur en op zaterdag 29 september van 10 tot 14 uur.

Jubileum
Muziekvereniging E.M.M. bestaat dit jaar 110 jaar.  EMM en het Historisch Genootschap gaan ter gelegenheid van dit jubileum gezamenlijk een muzikaal, nostalgisch en historisch evenement organiseren in december. Volg de komende tijd de publicaties hierover in de huis-aan-huisbladen.

Het oude postkantoor open
Het clubgebouw van het Historisch Genootschap aan de Vlasakkers is de eerste zaterdagochtend van de maand tussen tien en twaalf uur geopend voor Vrienden van het Genootschap en belangstellenden.

Advertenties uit de krant