Afbeelding

Nieuw seizoen voor scouting

Algemeen

BARENDRECHT - Kortgeleden is ook bij Scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland het nieuwe seizoen gestart. De komende periode staat in het teken van een positieve verandering bij de groep: de welpen-speltakken worden opnieuw organiseert. In de nieuwe opzet is er één groep voor zeven tot negen-jarigen en één voor negen tot elf-jarigen. De oudste groep blijft gewoon 'welpen' heten en de nieuwe groep worden de 'puppy's' genoemd. Beide speltakken zijn gemengde groepen met jongens en meisjes

Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een verkiezing van de stoerste scout tot het lopen van een spannende natuurtocht. Maar ook pionieren (bouwwerk maken met grote palen en touwen), op primitieve wijze pizza's bakken in een zelfgemaakte hout gestookte oven en een zomerkamp komen natuurlijk weer op het programma.

Scoutinggroep Jhr. Beelaerts van Blokland is te vinden op Bijdorp Oost 23 in Barendrecht. Kinderen kunnen vier keer gratis meedoen. Aanmelden kan via info@scouting-bvb.nl. Er wordt ook gezocht naar vrijwilligers. Leiding vanaf achttien jaar en meer vacatures. Meer informatie via http://www.scouting-bvb.nl/.

Advertenties uit de krant