Logo deschakelbarendrecht.nl
Jolanda Roestenburg: 800e lid van TVB.
Jolanda Roestenburg: 800e lid van TVB. (Foto: )

TVB verwelkomt 800e lid

BARENDRECHT - Bij veel tennisclubs in Nederland loopt het aantal leden terug. Bij TVBarendrecht is men daarom extra trots dat het ledenaantal weer is toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Afgelopen weekend werd Jolanda Roestenburg gehuldigd als achthonderdste lid. Ze ontving van voorzitter Leon van der Wilk een mooi welkomstpakket. Jolanda was aanwezig bij de Mexicaanse recreatieavond. Ze gaf aan blij te zijn bij TVB te tennissen en vooral de warme ontvangst als positief te ervaren.

Mexicaanse avond
Bij TVBarendrecht werd door het recreatieteam afgelopen zaterdagavond 6 oktober het laatste buitentoernooi georganiseerd van dit jaar: 'Het Mexicaans Tennistoernooi'.

Er waren veertig deelnemers. Sommigen waren leuk verkleed. Maar iedereen was super gezellig. Zelfs de aanwezigheid van een aardig regenbuitje mocht de pret niet drukken. Dat zou kunnen door de Corona die aanwezig was.

Na een paar leuke tennispotten te hebben gespeeld kregen de aanwezigen heerlijke Mexicaanse hapjes. De prijzen werden geregeld door Palm Party House, de Theetuin en het Rozenpakhuys. Ook was er een 50-jarige in het gezelschap, Bianca van Rijsewijk.

Met een gezellig muziekje erbij was het weer een geslaagde avond. Het eerstvolgende toernooi is op 24 november: Het jaarlijkse Wijnproeverij Toernooi wordt verzorgd door de Wijnkelder.

Meer berichten