Afbeelding
Foto: David Rozing

Themabijeenkomst in Gemeenteloket

Algemeen

BARENDRECHT – In het Exxact radioprogramma Gemeenteloket wordt donderdag 18 oktober vanuit het gemeentehuis live verslag gedaan van de openbare themabijeenkomst over het collegeprogramma voor de gemeenteraad. Daarnaast is er een interview met burgemeester Jan van Belzen over de bevestiging van kinderburgemeester Anaïs Swirc.

Burgers en ondernemers die nog niet eerder in de gelegenheid zijn geweest om de vier themabijeenkomsten over het collegeprogramma bij te wonen en nog willen aansluiten om mee te praten, zijn van harte welkom. Deze themabijeenkomst is de laatste in de reeks. Kinderburgemeester Anaïs Swirc is verkozen en op 16 oktober bevestigd tot kinderburgemeester van Barendrecht. Na de presentatie van haar plan, is zij in juni als winnaar uit de bus gekomen.

Gemeenteloket is het politieke radioprogramma van Exxact Barendrecht. Elke donderdag bespreekt het team met politici, maatschappelijke organisaties en betrokken inwoners politieke en gemeentelijke actualiteiten. De uitzendingen zijn vanaf 19 uur live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Meer informatie en uitzendingen terugluisteren: exxact.nl/gemeenteloket.

Advertenties uit de krant