Afbeelding

Herman Scheffer in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Dominee Herman Scheffer, de nieuwe predikant van de Nederlands Gereformeerde Kerk, is dinsdag 23 oktober te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Na enkele jaren vacant te zijn geweest, heeft deze kerkgemeenschap van zo'n 335 leden sinds september weer een eigen predikant.

Daarmee is ook het predikantenkorps van Barendrecht blij, want zij houden periodiek overleg over het wel en wee van de Barendrechtse gemeenschap, waarin de onderlinge ontmoeting een belangrijke rol speelt. Herman Scheffer en zijn gezin zijn naar Barendrecht gekomen na tien jaar de samenwerkingsgemeente van de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te hebben gediend. Wat heeft hem doen besluiten juist naar Barendrecht te komen? En wat zijn zijn ambities voor deze gemeente en wie weet ook voor de samenwerking met andere kerkelijke kleuren?

Ook Rebecca Siccama is te gast. Zij is kunstenaar en initiatiefneemster van een groot lifestyle evenement dat de naam 'All about Women' draagt. Dit evenement wordt gehouden op zaterdag 27 oktober. Een dag door vrouwen en voor powervrouwen van alle leeftijden.

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag tussen 19 en 20 uur  te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxact.nl. Voor meer informatie, het nabeluisteren van een uitzending en de activiteitenagenda zie www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant