Afbeelding

All about Women

Algemeen

BARENDRECHT – Vrouwen zijn zaterdag 27 oktober van 10.30 tot 16.30 uur welkom bij een lifestyle evenement door vrouwen voor vrouwen. Initiatiefneemster voor deze dag is Rebecca Siccama, die samen met Marianne Verboom, Ryan de Koning en Margot van der Fliert een dag heeft samengesteld over mode en lifestyle. Locatie is het kunstatelier van Rebecca Siccama aan Boerhavelaan 11 in Barendrecht.

Dit kwartet geeft deze dag aandacht aan zowel de uiterlijke als de innerlijke vrouw. Zij willen vrouwen bekrachtigen in wie ze zijn, zodat ze hun unieke plekje in de maatschappij kunnen innemen. ,,Door de juiste aandacht aan jezelf te geven, komt je eigen kracht naar boven en kun je gaan uitdelen aan je omgeving", vertelt Rebecca. ,,Het programma is bedoeld als een belevenis, waarvan de impact nog lang zal doorwerken.''

Marianne Verboom vertelt wat kleuren doen voor zowel je uitstraling als je innerlijke kracht. Ryan de Koning neemt vrouwen mee in gezonde voeding en het effect hiervan op lichaam en je geest. Margot van der Fliert geeft haar kennis door op het gebied van essentiële oliën en wat hun werking is. Rebecca Siccama neemt vrouwen mee in een wervelende modeshow, die anders is dan je zou verwachten.

Voor deze dag, inclusief een gezonde lunch, wordt een bijdrage van 17,50 euro gevraagd. Zie voor meer informatie en aanmelden www.eventbrite.nl en zoek daar op 'All about Women'. Vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Er is plek voor honderd vrouwen.

Advertenties uit de krant