Afbeelding

Struintocht voor tieners

Algemeen

BARENRECHT – Jongens en meiden vanaf tien jaar kunnen dinsdagmiddag 23 oktober mee met een avontuurlijke struintocht door de Carnisse Grienden. Natuurvereniging Eiland IJsselmonde houdt deze struintocht voor tieners. In de Carnisse Grienden en langs de Oude Maas valt van alles te ontdekken. Deelnemers leren op een leuke manier onder meer over de in het gebied aanwezige bevers.

Het avontuur begint om 12.30 uur bovenop de Uitzichtheuvel langs de Oude Maas en duurt tot uiterlijk 15.30 uur. Deelnemers moeten warme kleren en schoenen aantrekken die tegen een stootje kunnen. Ook wordt een klein rugzakje met een flesje water en een reep of koek aangeraden. Bij regen gaat de tocht gewoon door.

Fiets kunnen veilig gestald worden op de parkeerplaats van padvindershonk FN12 / b.s.o.'Wiedewei' (tegenover de ingang van de hockey). Eventueel kunnen kinderen zich laten afzetten op de parkeerplaats van de Carnisse Grienden. Het eindpunt van de struintocht is de parkeerplaats van FN12/b.s.o.'Wiedewei'.

Meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/agenda (vermeld naam, leeftijd en telefoonnummer van thuis). Deelname is beperkt. Zie voor meer informatie bovengenoemde website.

Advertenties uit de krant