OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FOTO

Gebak geserveerd door Humnitias

Algemeen

BARENDRECHT – Cliënten van Humanitas hebben afgelopen dinsdag bij het Inge de Bruijn zwembad de ouderen na het zwemmen voorzien van koffie en gebak. Het was een eenmalige actie, maar zeker voor herhaling vatbaar. ,,Menig serveerster kan aan deze mensen een voorbeeld nemen", zegt een van de dames aan tafel. ,,Ze nemen het werk serieus en zijn heel vriendelijk en beleefd." Een groter compliment kunnen ze niet krijgen.

De jongeren vinden het ook erg leuk om te doen. Het gebak dat door de cateringafdeling van Humanitas is gebakken, wordt met smaak gegeten.

Twee van hen werken al voor vast bij het zwembad. Een daarvan werd voor vandaag aangesteld als 'directeur' en hij had daarbij een mooi pak aangetrokken. De ander is van de schoonmaakklussen. Hij sopte de stoelen met een grote 'big smile'.

Voor de ouderen die wekelijks zwemmen wordt vaker extra aandacht geschonken. Door middel van een lunch, high tea of een Chinees buffet. Vandaag genieten ze van het gebakje en de uitstekende service van het personeel.

Er wordt uitgekeken naar een uitgebreide samenwerking zodat de cliënten van Humanitas ook in de horeca kunnen werken bij andere doelgroepen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertenties uit de krant