Afbeelding

Nieuw blijspel Toneelvereniging

Algemeen

BARENDRECHT - Toneelvereniging Barendrecht staat zaterdag 24 november op de planken van theater Het Kruispunt met het blijspel 'Het is bingo op de camping' onder regie van Judith Hougee. Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving. Elk seizoen brengen ze twee producties. De toneelvereniging staat bekend om haar avondvullende blijspelen, komedies en kluchten.

'Het is bingo op de camping' is een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Evelien Evers en wordt gespeeld door vijf dames en drie heren plus een cavia. Het stuk speelt zich af op een camping. Jos (Etienne de Graaff) gaat tegen wil en dank mee met zijn vrouw Ina (Petra Onnink). Hij vindt het geen kamperen, maar kramperen. Dat laat hij dan ook goed merken. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten.

Ook de buren, Hetty (Tonnie Siep) en Gemma (Yvonne Arends), vindt Jos drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu een cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog een lang staartje. Dat Wilfried (Ries Hofman) en Janneke (Dea Nunnikhoven) op bezoek komen, wordt ook niet op prijs gesteld. Als de buren dan ook nog bezoek krijgen van Cor (Wim van der Meulen) en Dienke (Lia van der Steen), is het echt bingo op de camping.

Kaarten kosten zeventien euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl. Meer informatie via www.toneelverenigingbarendrecht.weebly.com.

Advertenties uit de krant