Afbeelding

Wandelingen vanuit Theehuys Polderzicht

Algemeen

BARENDRECHT - Vanuit Theehuys Polderzicht zijn er zondag 11 november wandelingen en een excursie. 'Hans Hartmann wandelingen' organiseert deze activiteitein in samenwerking met Vereniging voor wandelaars Te Voet, TOP- routenetwerken, Natuurvereniging Eiland IJsselmonde en Theehuys Polderzicht.

De start is aan Derde Barendrechtseweg 539 in Barendrecht. Op deze locatie is ook het Toeristisch Overstap Punt (TOP), waar men veel informatie en kaartjes aantreft over het gebied. Deelnemers aan de wandelingen kunnen tussen 10.30 en 15 uur starten bij het Theehuys. Speciaal voor de wandeling heeft het Theehuys deze dag een goedgevulde erwtensoep op het menu staan.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet: Vijf kilometer (met puzzelopdrachten voor kinderen), tien en vijftien kilometer. De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs de Zuidpolder, Heerjansdam, Hooge Nes, Develbos en Oude Maas.Het is ook mogelijk deel te nemen aan een excursie onder leiding van een natuurgids van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Die begint om 14 uur. Meedoen kost twee euro, voor kinderen tot en met twaalf jaar vijftig cent.

Meer informatie is zondag 11 november te krijgen bij het startpunt. Men kan ook contact opnemen met Hans Hartmann via hartmann44@zonnet.nl.

Advertenties uit de krant