Afbeelding

Slim Verbouwen Beurs

Algemeen

BARENDRECHT - Duurzaamheidskring Barendrecht, Duurzaamheidskring Ridderkerk en Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde houden zaterdag 10 november de Slim Verbouwen Beurs. Een beurs voor woningeigenaren, huurders en ondernemers die hun woning of pand mooier, comfortabeler en energiezuiniger willen maken. Van 11 tot 15.30 uur zijn zij welkom in Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Het wordt een middag vol slimme en duurzame ideeën. Wie bijvoorbeeld wil weten welke mogelijkheden er zijn om het comfort en de duurzaamheid van een huis of bedrijfspand te verbeteren, kunnen zich laten adviseren. Diverse lokale ondernemers helpen graag om de beste oplossing te vinden. Wie slimme maatregelen neemt spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee.

Programma: 11.45 tot 12.15 uur - Duurzaam en Aardgasvrij wonen (Greenhome). 12.45 tot 13.15 uur - Zonnepanelen en zonne-energie (Hart4Solar). 13.45 tot 14.15 uur – Financieringsmogelijkheden voor een duurzame woning (Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde). 14.45 tot 15.15 uur - Hoe naar 0- op de meter? (Renolution en Woonvisie).

Advertenties uit de krant