Afbeelding

Workshops Kleutermuziek, PeuterPret! en Blokfluit

Algemeen

BARENDRECHT - Bij Harmonievereniging Barendrecht start een aantal workshops voor kinderen. Maandag 12 november van 15.35 tot 16.25 uur start de kleutergroep voor vier- en vijfjarigen. Hier worden de kinderen op een speelse manier ontwikkeld op muzikaal gebied. Zes weken gaan kleuters met muziek aan de slag, met kleine percussie-instrumenten en hun eigen lijf. Ook gaan ze muziek maken met hun stem en leren diverse instrumentgroepen kennen. Meedoen kost 42 euro.

Dinsdag 13 november van 9 tot 10 uur start PeuterPret! met een serie van zes weken voor peuters van twee en drie jaar met (groot)ouders. Er wordt bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. Ook worden spelletjes gedaan die hiermee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt. Meedoen kost 42 euro inclusief koffie, thee en limonade.

Vrijdag 9 november van 16.45 tot 17.15 uur start bij de BlokfluitKids een serie van zes lessen. Met de nieuwe lesmethode Bas en Viola leren kinderen van zes tot en met tien jaar een aantal liedjes spelen. Via een website kunnen zij thuis verder oefenen. Meedoen kan voor 55 euro inclusief boek en blokfluit.

Leslocatie is Het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Meer informatie en opgave bij secretaris Maria Prooi via 0642412638 of secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Geef naam, geboortedatum en telefoonnummer door. Zie ook www.harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant