Afbeelding

10.000 euro voor Heerjansdamse

Algemeen

HEERJANSDAM – Een grote verrassing stond Engelien (66) uit Heerjansdam onlangs te wachten. Zij won in de trekking van de BankGiro Loterij 10.000 euro. Onlangs stond de loterij bij Engelien op de stoep om haar de cheque te overhandigen. Engelien was compleet verrast.

 Engelien vertelde geëmotioneerd: ,,Ik heb hier geen woorden voor. Deze week is erg emotioneel voor me. Afgelopen week is mijn eerste kleindochter geboren en nu dit ook nog! Ik ben hier ontzettend blij mee. Volgende week krijg ik een nieuwe keuken, dus dit bedrag komt ontzettend goed van pas. Bedankt BankGiro Loterij!''

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij 1 miljoen euro. Niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland.

Advertenties uit de krant