Afbeelding
FOTO

Jongeren sluiten masterclass HipHop succesvol af

Algemeen

BARENDRECHT – In bibliotheek Het Kruispunt was dinsdagavond 6 november de afsluiting van de masterclass HipHop. Zes weken geleden begonnen zes enthousiaste jongeren aan de masterclass. Ze gingen onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin Music aan de slag om hun doel te bereiken en dromen waar te maken. Alle deelnemers voelen grote verbondenheid met muziek, maar zijn nog zoekende hoe ze daar hun weg in kunnen vinden. Onder hen was rapper Crooks.
De jongeren gaven onder andere aan dat ze tijdens de bijeenkomsten hebben geleerd goed te kijken naar dingen waar ze energie van krijgen en dingen die alleen energie kosten, dat samenwerking belangrijk is om succesvol te zijn en dat ze met de masterclass een stapje hebben gezet in hun persoonlijke ontwikkeling. Na afloop kregen ze een certificaat van deelname overhandigd door wethouder Tanja de Jonge.

Pizza
Aanstaande dinsdag 13 november is er een vervolg op de masterclass. Jongeren tussen de 14 en 25 jaar worden uitgenodigd dinsdag 13 november pizza te komen eten en ondertussen te brainstormen. Gewoon luisteren mag ook.
Vragen die centraal staan: Welke onderwerpen interesseren jou? Wil je een bepaald evenement organiseren? Of heb je de beste debatonderwerpen?
De Pizzasessie duurt van 17 tot 19 uur. De toegang is gratis. Wel is het nodig om aan te melden. Dat kan bij Melissa Prins via mprins@debibliotheekaanzet.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant