Afbeelding

Lynne zoekt baasje

Algemeen

BARENDRECHT - Dat een dier wordt teruggebracht naar De Dierenstee heeft in de meeste gevallen niets met het dier zelf te maken. De ruim zes jaar oude rottweiler Lynne kwam na een aantal maanden terug naar de opvang. Ook in haar geval had dat niets met haarzelf te maken.

Lynne is een fantastische hond, zeker voor liefhebbers van dit ras. Bij een eerste ontmoeting kan Lynne de kat uit de boom kijken, dan is ze wat onzeker. Heeft ze een klik met je, dan is Lynne een lieve, vrolijk en enthousiaste huisgenoot. Richting haar baas is Lynne erg aanhankelijk, trouw en waaks. Daarnaast is Lynne een actieve hond. In het verleden heeft ze zelfs een IPO-training (pakwerk) gedaan, maar daar is Lynne voor afgekeurd.

Nu vult Lynne haar dagen, naast knuffelen met haar baas, graag met spelen, wandelen en speuren. Ook rennen naast de fiets en zwemmen vindt Lynne geweldig. Ze vindt het fijn om voor haar baas te werken en samen leuke dingen te ondernemen. Meerijden in de auto is geen probleem en als ze even alleen thuis moet blijven, past Lynne zich ook goed aan. Haar gedrag aan de lijn is wel een aandachtspunt.

Voor Lynne wordt een ervaren en sportieve baas gezocht, bij voorkeur iemand die eerder Rottweilers heeft gehad. Daarnaast is Lynne gebaat bij een rustige omgeving, zonder jonge kinderen. Andere honden zijn geen probleem. Wie heeft er een fijne plek voor deze dame?

De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, 0186-655150, info@dierenstee.nl, www.dierenstee.nl. Openingstijden: maandag van 11 tot 15 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant