Afbeelding

Schoenendoosactie in 'Hart'

Algemeen

BARENDRECHT - Maria Dramountanis en Truus den Breejen zijn dinsdag 20 november te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Zij zijn leden van de Polencommissie van de Immanuëlkerk, die samen met andere kerken uit de omgeving en enkele scholen voor de dertiende keer een schoenendoosactie houden. Deze dozen zijn voor Poolse kinderen en tieners in weeshuizen en arme gezinnen. De dozen worden gevuld met schoolspullen, klein speelgoed, toiletartikelen, snoep en warme kledingstukken en worden voorzien van een persoonlijk bericht.

Begin december worden de ingezamelde schoenendozen vanuit Barendrecht rechtstreeks gebracht naar kerken in de Poolse steden Lódz, Piotrków Trybunalski, Torun, Turek en Znin. Voor de kerst ontvangen honderden Poolse kinderen een schoenendoos. Meer informatie is te krijgen via polencommissie@live.nl.

Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. De zender is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxact.nl. Uitzendingen zijn terug te luisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant