Afbeelding

Kijkrepetitie bij LeerlingenOrkest en SlagwerkKids

Algemeen

BARENDRECHT - Bij de Harmonievereniging is vrijdag 23 november een Kijkrepetitie bij het LeerlingenOrkest en de SlagwerkKids, voor ouders, opa's en oma's en andere belangstellenden vanaf zes jaar. Locatie is het Trefpunt aan Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Wie het leuk vindt een instrument te gaan bespelen, kan voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting en viool bij de vereniging terecht. Kijken en luisteren kan 23 november bij het orkest van 15.40 tot 16.20 uur en aansluitend tot 17 uur bij de SlagwerkKids.

Wie al een tijdje blokfluit speelt en naar een ander instrument wil overstappen is ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn en bariton) begint de vereniging na de kerstvakantie een workshop van zes lessen. Voor slagwerk, klarinet en dwarsfluit zijn ook (groeps)lesmogelijkheden. Tevens is er een leuke blokfluitgroep voor beginners.

Inlichtingen en opgeven bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi via secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of 0642412638. Zie ook www.harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant