Afbeelding

Dorpskerstzang 'Geborgen in liefde'

Algemeen

HEERJANSDAM - Zaterdag 22 december en zondag 23 december is iedereen welkom in de Dorpskerk in Heerjansdam en in de Maranathakerk in Rhoon bij de Dorpskerstzang. Stichting Dorpskerstzang organiseert, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, weer drie vieringen. De eerste vindt plaats in de Dorpskerk in Heerjansdam aan Molenweg 8, op 22 december vanaf 19.30 uur. De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2, op 23 december om 16.30 en 19.30 uur. Alle vieringen zijn gratis toegankelijk.

Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er geluisterd worden naar kerstmuziek er wordt op eigentijdse wijze het kerstverhaal verteld. Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor, de I.J.E.-band met koperkwartet en soliste Miranda de Vlieger zullen onder leiding van Theo Barendrecht de muzikale invulling verzorgen. Dominee B. de Wit en dominee R. Maas verzorgen de kerstmeditatie.

Iedereen is welkom, in het bijzonder wie minder bekend is met de boodschap achter kerst. Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl en af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Smit Mode Heren (Middenbaan 77-B, Barendrecht), Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam) en plantenzaak 't Hoekje (Kikkerstraat 16, Poortugaal).

Advertenties uit de krant