Afbeelding
FOTO

Pluim voor mw. E.J. De Voogt-Loffelt en mw. C.J. Elbers-Velders

Algemeen

BARENDRECHT – Op donderdag 29 november ontvingen mevrouw E.J. De Voogt-Loffelt en mevrouw C.J. Elbers-Velders een Barendrechtse Pluim uit handen van burgemeester Van Belzen. Dit gebeurde in restaurant De Wensboom in Barendrecht. Beide dames zetten zich al jarenlang vrijwillig in voor de cliëntenraad van De Elf Ranken. Hier wilde burgemeester Jan van Belzen hen graag persoonlijk voor bedanken.

Cliëntenraad
In november zijn mevrouw De Voogt en mevrouw Elbers precies 15 jaar actief voor de cliëntenraad van woonzorglocatie Laurens De Elf Ranken. Zij hebben meegewerkt aan de opbouw en uitbreiding van de cliëntenraad. Al deze jaren hebben zij zich vol toewijding en enthousiasme ingezet voor de bewoners en klanten van De Elf Ranken. De cliëntenraad ziet erop toe dat de klanten en bewoners van Laurens inspraak en medezeggenschap hebben en behartigt de belangen van de klanten en bewoners. Dit zijn vaak kwetsbare mensen die niet altijd in staat zijn zelf hun stem te laten horen. Dat de cliëntenraad dit vóór hen doet, is heel waardevol.
Als lid van de cliëntenraad weten mevrouw De Voogt en mevrouw Elbers goed wat er bij de klanten en bewoners speelt en welke wensen en behoeften zij hebben. Waar zij tevreden mee zijn en waar het in hun ogen beter kan. De cliëntenraad pikt die signalen op en helpt daarmee Laurens de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren. Mevrouw De Voogt en mevrouw Elbers hebben zich altijd met tomeloze inzet ingespannen voor de cliëntenraad en verloren hierbij nooit de verhoudingen tussen directie en cliëntenraad uit het oog. Zij hebben bijgedragen aan een goed functionerende cliëntenraad die voor de directie en het management een belangrijk aanspreekpunt is.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant