Afbeelding

Present en Top2000 kerkdienst op Exxact

Algemeen

BARENDRECHT - In radioprogramma 'Barendrechters in actie' op Exxact Barendrecht zijn dinsdag 11 december diverse Barendrechters te gast: Petra Teunissen en Pia van Dalen van stichting Present Barendrecht, dominee Henk-Jan Ketelaar en Len van Rietschoten (organisatie Top2000 kerkdienst) en bandleden van Fusion & Friends, bassist Nico Laban en zangeressen Kim Beekman en Stephanie van der Arend.

Van dinsdag 11 tot en met zaterdag 15 december besteedt Exxact aandacht aan de actieweek 'Barendrechters in actie'. Elke avond maakt Exxact tussen 19 en 20 uur live-uitzendingen vanaf de cascade in Het Kruispunt, waarbij organisaties aan het woord komen die in de actie participeren. Tijdens deze actieweek worden kerstpakketten voor minima-gezinnen in Barendrecht gemaakt. Iedereen kan in Het Kruispunt producten komen inleveren voor deze pakketten.

In de uitzending van 11 december vertellen medewerkers van Present over de actie en de rol van Present hierin. Medewerkers van de TOP2000 kerkdienst vertellen over de invulling van de dienst die zondagavond 30 december in de Dorpskerk gehouden wordt.

Voorganger tijdens de Top2000 dienst is dominee Henk-Jan Ketelaar. Muzikale medewerking wordt verleend door liveband Fusion & Friends. Het thema is 'Heal the World'. De bandleden geven in de radio-uitzending een paar live voorproefjes vanaf de cascade.

Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxact.nl. Deze uitzending is terug te beluisteren via www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant