Afbeelding

Harmonie weer present op WinterFeest

Algemeen

BARENDRECHT - Evenals vorige jaren zal Harmonievereniging Barendrecht een flink aantal orkesten afvaardigen voor het WinterFeest. Het AspirantenOrkest onder leiding van Johan Noothout verzorgt vrijdag 14 december van 19.30 tot 20.30 uur in de Dorpskerk de muzikale begeleiding voor het Bijzonder KerstFeest voor en door de leden van Bijzonder MuziekWerk. Dit feest is voor iedereen toegankelijk en dit jaar weer geïntegreerd in het WinterFeest.

Zaterdag 15 december spelen het Leerlingen- en JeugdOrkest van 11.50 tot 12.30 uur onder leiding van Ivo Kouwenhoven op het Bakkerij Pot podium op het Doormanplein, waar de burgemeester en kinderburgemeester om 12 uur het feest officieel openen.

Om 13 uur speelt Big Band Barendrecht (BBB) onder leiding van Michiel de Boer en om 14 uur zingt het MeezingKoor onder leiding van Laura van der Voort. Om 17.35 uur speelt het AspirantenOrkest samen met jongerenorkest B'tween onder leiding van Johan Noothout. Aansluitend begeleiden zij om 18 uur de Volkskerstzang, na de lichtjesoptocht.

Het HarmonieOrkest geeft tenslotte in de Dorpskerk van 19 tot 20 uur een Kerstshow. Daaraan werkt een aantal externe medewerkers mee, met onder meer solozang, koor en dans. Naast muziek maken zal een flink aantal leden als vrijwilliger actief zijn.

Meer informatie op www.harmoniebarendrecht.nl en via secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant