Afbeelding

Gratis 50+ Fittest

Algemeen

BARENDRECHT - Vijftigplussers uit Barendrecht kunnen vrijdag 21 december een gratis fittest doen. Tussen 9 en 12 uur worden verschillende testen afgenomen in sporthal Waterpoort in Carnisselande. Deze fittest wordt georganiseerd door de Buurtsportcoach van stichting KijkopWelzijn en Aad van Loon Sport.

Sporten en bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als je ouder wordt. Het verlaagt de kans op ziektes, maar zorgt er ook voor dat men zich mentaal en lichamelijk fitter voelt. Tijdens de fittest wordt er een lichaamsanalyse gemaakt en de algemene conditie getest door middel van kleine testjes. Na afloop krijgt men vrijblijvend een voedings- en/of bewegingsadvies. Er is dit jaar ook een gezondheidsmarktje. Zo kunnen de deelnemers meer informatie vergaren over onderwerpen die voor hun relevant zijn.

Voor aanmelden of meer informatie kan men mailen naar buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot vrijdag 14 december. Na de aanmelding ontvangt men de definitieve tijd van het testmoment. De testen worden afgenomen in drie tijdsvakken.

Advertenties uit de krant