De winkel is nog tot april gevestigd aan Tweede Barendrechtseweg 184.
De winkel is nog tot april gevestigd aan Tweede Barendrechtseweg 184.

Onnink sluit winkel

Algemeen

BARENDRECHT - Na een periode van 95 jaar heeft G.B. Onnink & Zn BV besloten om haar winkel-activiteiten af te stoten. De winkel is gevestigd aan Tweede Barendrechtseweg 184. Door veranderingen in de markt is de service-formule niet meer levensvatbaar, vertelt Riens Onnink. Onnink zal haar winkeldeuren sluiten op 1 april 2019. Tot die tijd is er opheffingsuitverkoop.

Vele jaren zijn er aan de Tweede Barendrechtseweg ijzerwaren en gereedschappen verkocht met de daarbij behorende service, persoonlijke bediening, ondersteuning en vakkennis. Heel vaak werd er dan ook door de klanten gezegd 'Jullie moeten hier nooit weggaan, hoor!'.

De diensten voor slotenservice, levering en montage van hang- en sluitwerk, beveiliging en overige werkzaamheden zullen in de loop van het jaar in een nieuwe formule worden hervat. De andere tak van Firma Onnink is de afdeling verwarming/installatietechniek. Deze tak wordt voortgezet volgens de vertrouwde formule van vakbekwaamheid, service en de daarbij behorende onderhoudscontracten.

Als de winkel is gesloten, zal de afdeling verwarming/installatietechniek op termijn verhuizen naar een ander pand. Het huidige pand aan de Barendrechtseweg is dan te groot en zal worden verkocht aan een Barendrechtse mede-middenstander. Riens: ,,Rest ons nog onze klanten te bedanken voor de vele jaren van klandizie en het is ons gestelde vertrouwen.''

Advertenties uit de krant