Afbeelding

Barendrechters week in actie

Algemeen

BARENDRECHT - Het college van B en W gaf dinsdagavond in Het Kruispunt het startsein voor de actieweek Barendrechters in Actie. Wethouders Arnoud Proos, Cees Schaap, Reshma Roopram en burgemeester Jan van Belzen doneerden de eerste producten voor het initiatief. Alle bestuurders kwamen met een goedgevuld pakket. Nog tot en met 15 december kunnen producten worden ingeleverd.
KijkopWelzijn, Present, Barendrechtse Uitdaging en Het Kruispunt slaan de handen ineen. Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze worden in de week voor kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, stichting Pipa en andere goede doelen.
Inleveren op drie locaties. Van 11 tot 14 uur bij het kantoor van KijkopWelzijn aan Binnenlandse Baan 30 (zaterdag gesloten) en 's avonds (ook op zaterdag) van 18.30 tot 20.30 uur in de foyer van Het Kruispunt. In Carnisselande kan inleveren bij Humanitas aan Middeldijkerplein 148, tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.
In verband met hygiëneregels kunnen alleen nieuwe, dichte en houdbare producten worden geaccepteerd. Ook bedrijven en organisaties mogen producten doneren. Op www.barendrechtersinactie.nl is alle informatie te vinden.

Advertenties uit de krant