Afbeelding

Makro ondertekent sponsor contract met de Barendrechtse Uitdaging

Algemeen

BARENDRECHT - Makro Barendrecht is sponsor  geworden van de Barendrechtse Uitdaging. De toezegging werd spontaan beklonken met een contract voor een jaar, met de intentie om het jaarlijks te verlengen.

In een met chocoladevariëteit gevulde toegangshal ontving vestigingsmanager Barend Vervat onlangs de Uitdaging. Linda Sanders nam daarop met Barend Vervat de bespreekpunten door. Makro stelt uren beschikbaar voor de matchgroep, die de vragen van maatschappelijke instellingen en het aanbod vanuit het bedrijfsleven bij elkaar brengt. Daarnaast werd ook de locatie voor de beursvloer - waar vraag en aanbod elkaar direct kunnen ontmoeten - van 7 maart toegezegd.

Ondernemers die sponsor of vriend willen worden van de Barendrechtse Uitdaging stelt Linda graag de vraag wat hen beweegt. ,,Naast dat je als Makro een goede ondernemer wilt zijn, is ook de maatschappelijke kant van groot belang", aldus Barend. Die sociaalmaatschappelijke kant dat wil hij uitdragen voor de Barendrechtse samenleving. ,,De Barendrechtse Uitdaging past in deze visie.''

Advertenties uit de krant