Afbeelding
Foto: Jos Wesdijk

Oliebollenactie Woord & Daad

Algemeen

BARENDRECHT - Woord en Daad Comité Barendrecht houdt weer een oliebollenactie. De bollen kosten acht euro voor tien stuks. Voor vijf appelbeignets betaalt men ook acht euro. De netto-opbrengst is dit jaar bestemd voor het project 'Jongeren op weg naar de arbeidsmarkt – Ethiopië'

Sterk voor werk in Ethiopië pakt de migratieproblematiek in het zuiden aan. Het focust op de ontwikkeling van vakonderwijs en werkgelegenheid voor jonge mensen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een subsidie verstrekt voor tweederde van het project. Het overige deel hoopt Woord en Daad te kunnen financieren.

De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door warme bakker Pot. Maandagmorgen 31 december worden bestellingen gratis thuisbezorgd in Barendrecht. Men kan de bestelling tot uiterlijk vrijdag 28 december 18 uur telefonisch doorgeven aan één van de onderstaande contactpersonen. Zelf ophalen bij de kerk aan Voordijk 252 is mogelijk op maandag tussen 8.30 en 10 uur. Bestellen kan bij mevrouw G. de Regt via 0613747940, mevrouw J. Schepers via 0180-638607 en de heer R.R.R. Brouw via 0180-626193. Nog liever ontvangt het comité de bestellingen via www.woordendaad.nl/formulieren/oliebollenverkoop-barendrecht.

Advertenties uit de krant