Logo deschakelbarendrecht.nl

Kerstbrunch bij BVC

BARENDRECHT - Een groot aantal leden, met echtgenoten, partners en vrienden, van Biljartvereniging Carnisselande verzamelde zich maandag 17 december voor een gezamenlijke kerstbrunch.

De dames A. Monster en A. Louwe organiseerden de brunch. Zij hebben met steun van de activiteitencommissie en overige vrijwilligers met deze brunch gezorgd dat het sociale karakter van de vereniging tot zijn recht kwam. Men had gelegenheid om spelers van andere speeldagen te ontmoeten. Voor verschillende leden heeft dat geleid tot het ophalen van oude herinneringen en hernieuwde contacten.

De leden die zich hiervoor hadden aangemeld, hebben dankzij de inzet van de damesvan een heerlijke brunch en middag genoten. Deze brunch is mede een succes geworden door de bijdrage van sponsors: Het Rozenpakhuys, JumboCarnisselande, De Goudreinet enMr. Twins Portland.

Mochten er senioren zijn die graag een partijtje biljarten, dan zijn zij welkom de sfeer te proeven. Zie voor meer informatie www.seniorenbiljartenbarendrecht.nl.

Meer berichten