Logo deschakelbarendrecht.nl

Kerstviering Stichting IJsselmonde-Oost

RIDDERKERK – Woensdag 19 december hield Stichting IJsselmonde-Oost haar jaarlijkse kerstviering in het kerkgebouw van De Levensbron aan de Jan Luykenstraat in Ridderkerk. Ruim 125 cliënten en familieleden, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen genoten vanaf 16.30 uur van diverse kerstactiviteiten. Zo werden er kerstversieringen gemaakt, was er warme chocolademelk voor iedereen en hadden een aantal cliënten een gametoernooi in kerstsfeer.

Na een gezamenlijke maaltijd, waarvoor een foodtruck werd ingeschakeld, was er nog een korte kerkdienst waarin het licht in de duisternis centraal stond. Rond 20 uur was de viering afgelopen, waarna er nog na werd gepraat met koffie, thee en zelfgebakken kerstkoekjes.

Martha Prins en Nelleke Balsters, verantwoordelijk voor de organisatie vanuit Stichting IJsselmonde-Oost, kijken terug op een geslaagde viering. Prins: ,,Het was echt een leuke avond. Het was inspirerend om te zien hoe iedereen iets bijdroeg. Van de foodtruck die bemand werd door onze cliënten, tot de koekjes en de gebakjes die de afgelopen dagen op onze locaties zijn gebakken." Balsters vult aan: ,,Dat is ook precies waar we voor willen staan als stichting. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om te doen waar je goed in bent. En het is zo leuk om te zien dat onze cliënten hierdoor onze medewerkers en andere aanwezigen echt inspireren."

Stichting IJsselmonde-Oost levert sinds 1967 zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De stichting begeleidt momenteel 120 volwassenen bij wonen en dagbesteding op diverse locaties in Ridderkerk en Barendrecht. Voor meer informatie www.ijsselmonde-oost.nl.

Meer berichten