Logo deschakelbarendrecht.nl

Bouw luxe woningen in Barendrecht feestelijk gestart

BARENDRECHT - Op woensdag 19 december vierden kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van woningbouwproject ERF357 in Barendrecht. Als officiële handeling sloeg wethouder Peter Luijendijk van de gemeente Barendrecht de 'eerste' paal.

KIKX Development B.V. is de uitdaging aangegaan om de stilgevallen plek aan de Voordijk nieuw leven in te blazen. Het resultaat is de succesvolle ontwikkeling 'ERF 357'. De woningen worden gebouwd door Mattone Bouwbedrijf B.V., naar verwachting zullen de woningen in het najaar van 2019  worden opgeleverd.

De naam `ERF357` verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte werd ontworpen door een landschapsarchitect. Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft, zijn rust en veiligheid gewaarborgd. Het gerenommeerde architectenbureau MoederscheimMoonen kreeg de opdracht een uniek ontwerp te maken met een architectonische knipoog naar tijden van weleer. Voor impressies van dit bijzondere project kan men een kijkje nemen op www.erf357.nl.

Interesse in een woning aan de Voordijk 355b met bouwnummer 6? Neem dan contact op met https://www.bremmer.nl/.

Meer berichten