Logo deschakelbarendrecht.nl

Kenniscafé: 'Leven lang voorlezen'

BARENDRECHT – Bibliotheek Het Kruispunt nodigt mensen uit, uit de kinderopvang en het basisonderwijs uit om inspiratie op te doen tijdens het Kenniscafé. Het Kenniscafé 'Leven lang voorlezen' is op dinsdag 15 januari van 18.30 tot 21.30 uur. ,,Duik samen met kinderboekenauteur Gideon Samson in vraagstukken en misverstanden rondom voorlezen, doe kennis op over voorlezen en ontdek verrassende werkvormen. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar voor álle kinderen tot en met twaalf jaar. Woordkunstenaar Elten Kiene is de dagvoorzitter."

Van 23 januari tot en met 2 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is leuk en ook nog eens erg goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar voor alle kinderen tot en met twaalf jaar. Hier sluit Bibliotheek AanZet op aan tijdens het Kenniscafé 'Leven lang voorlezen'. Er wordt gestart met twee workshops.

Professionals in de kinderopvang en leerkrachten van groep een en twee gaan aan de slag met de Prentenboek TopTien van 2019 en interactievaardigheden. Leerkrachten van groep een tot en met acht storten zich op voorlezen uit informatieve boeken en het gebruik van educatieve apps.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.debibliotheekaanzet.nl/kenniscafe.

Meer berichten