Logo deschakelbarendrecht.nl

Nieuw popkoor CultuurLocaal

BARENDRECHT - Tijdens de Top2000 avond van CultuurLocaal op 11 december is er een vliegende start gemaakt door een nieuw popkoor. Met groot enthousiasme hebben twintig projectkoorleden meegezongen met Bohemian Rhapsody. Na afloop bleek dat veel leden door willen gaan. Daarom onderzoekt CultuurLocaal of er voldoende interesse is definitief met een nieuw popkoor te starten op de donderdagavond.

Zangers worden opgeroepen om zich aan te melden via miranda@cultuurlocaal.nl. Ervaring is niet vereist. De start zal in de loop van januari zijn, als zich minimaal vijftien mensen hebben aangemeld. Het repertoire zal bestaan uit bekende popklassiekers, van bijvoorbeeld ABBA, Queen en Michael Jackson, maar ook liedjes uit de alternatieve hoek van artiesten als Fleetfoxes, Lianne La Havas en Agnes Obel.

Het koor staat onder leiding van Birgit de Priester. Zij is zangeres, songwriter en arrangeur en zal het repertoire voorzien van originele arrangementen. Meer informatie is te vinden op  www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten