Afbeelding

Geslaagde kerstwandeling

Algemeen

BARENDRECHT - Hart voor Barendrecht kan terugzien op een geslaagde wandeling. Vrijdagavond 21 december was de zevende editie van Bethlehem in Barendrecht. De wandeling ging jaar door de Muziekwijk en had als thema 'Hoor de engelen zingen!'.

Gedurende de wandeling was het gelukkig droog. De wandelaars stonden al vroeger klaar. In groepen wandelden deelnemers in circa veertig minuten langs een sfeervol verlichte route. Onderweg werd het kerstverhaal uitgebeeld ten tijde van Keizer Augustus, die bevel gaf dat iedereen moest worden ingeschreven. De deelnemers mochten het verhaal horen en aanschouwen, van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan Maria, de lofzang van Maria tijdens haar bezoek aan Elisabeth, via de herders met de schapen, de herbergier in de overvolle herberg, het engelenkoor tot en met de stal waar Jozef en Maria een loflied zongen. Aan het einde van de wandeling was er warme chocomel en genoot men van de gelegenheidsband van de Immanuelkerk, die klassieke en moderne kerstliederen speelde.

Hart voor Barendrecht wil alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan deze succesvolle kerstwandeling bedanken, in het bijzonder de gelegenheidsband en de diverse families die op de route gastvrij hun tuinen en zelfs hun woningen hebben opengesteld. Ook de sponsoren, waaronder De Kleine Duiker, sporthal Aksent, Albert Heijn Middenbaan, Albert Heijn Portland en ARPI Woontrend Middenbaan worden bedankt voor hun belangeloze bijdragen. Meer informatie op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant