Afbeelding

Heerjansdam te kijk

Algemeen

HEERJANSDAM - Clubgebouw Het Oude Postkantoor van Historisch Genootschap Heerjansdam is zaterdag 6 januari weer open. Het Genootschap heeft een serie van vijf nieuwe ansichten van oud en nieuw Heerjansdam laten ontwerpen. De voorraad is klein.

Bestuur en vrijwilligers zijn aanwezig om op vragen in te gaan over de geschiedenis van Heerjansdam. Ook wie op zoek is naar Heerjansdamse familiewortels kan terecht. Men helpt bezoekers graag verder op  weg met de familiestamboom. Dirk Oomsen kan met enkele klikken familiegegevens koppelen aan fotobestanden, waaronder familiefoto's en familiegrafmonumenten.

Wie nog geen Vriend is, kan zich laten verrassen. Het Genootschap telt momenteel ruim zeshonderd Vrienden. Tussen 10 en 12 uur is iedereen welkom. De koffie staat klaar met wat lekkers erbij.

Wie op de hoogte wil blijven kan terecht op www.historisch-genootschap-heerjansdam.nl. Vragen en opmerkingen kunnen gemaild worden naar webmaster.hgh@outlook.com . Ook op Facebook en Twitter is het Genootschap te volgen. Het clubgebouw staat aan de Vlasakkers, achter de Dorpskerk.

Advertenties uit de krant