Logo deschakelbarendrecht.nl

Anita van Ewijk gelauwerd

BARENDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Echt voor Barendrecht (EVB) is oud-raadslid Anita van Ewijk gelauwerd als EVB-er van het jaar, voor haar tomeloze inzet voor Barendrecht en haar partij. Tijdens de nieuwjaarsreceptie in Het Kruispunt roemde voorzitter Roeland Bol haar als 'het sociale geweten van de partij'. Daarnaast werd Roel Vermaat in het zonnetje gezet voor het aanbrengen van vier nieuwe leden in een ledenwerfactie. Het aantal leden van EVB is sinds de verkiezingen flink gestegen, vertelt de partij.

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Roeland Bol een terugblik op het afgelopen jaar en prees daarbij de inzet van de fractie: ,,Onze fractie is goed op stoom. De fractie is niet alleen kritisch, maar komt ook met alternatieven en heeft een hoop nieuwe ideeën die ook werkelijkheid worden. Denk aan de verruiming van de terrastijden in de zomer, de inhammen bij de busbaan op de Portlandse Baan en recent het initiatief voor de oprichting van een gemeentelijk platform voor mensen met een beperking of handicap. En het beste moet nog komen! Wij blijven ook in 2019 kritisch waar het moet en constructief waar het kan."

In de toespraak ging bovendien bijzondere aandacht uit naar een aantal leden dat zich in 2018 uitzonderlijk voor de partij heeft ingezet. Sfeerbeelden van de receptie zijn op vernieuwde website van Echt voor Barendrecht te vinden.

Meer berichten