Logo deschakelbarendrecht.nl

Wijn proeven voor De Reiziger

BARENDRECHT – Rotary Club Barendrecht hield vrijdag 16 november voor leden, partners en een groot aantal vrienden en belangstellenden een wijn- en spijsproeverij. Het resultaat van de drukbezochte proeverij is 4.700 euro voor stichting Hospice De Reiziger, een 'zorgzaam thuis voor de laatste levensfase' voor mensen in Barendrecht en omgeving.

Het proeflokaal was voor de tweede keer de showroom van Volvo Mobility Centre in Barendrecht. Hier werd met elkaar geproefd en genoten van een uitgebreid assortiment wijnen en werden de nieuwste Volvo's bewonderd. Wijnhandel De Ridder uit Barendrecht en wijnhandel Lenselinq uit Rotterdam hebben zestig van hun mooiste wijnen opengetrokken om te laten proeven. Iberdeli Barendrecht, importeur van Spaanse specialiteiten, verwende de gasten met een Pata Negra-ham.

Rotary Club Barendrecht, die nu bijna twintig jaar bestaat, heeft ruim twintig leden uit uiteenlopende beroepsgroepen. Zij hebben zich ten doel gesteld zich te concentreren op projecten om de (lokale) gemeenschap te dienen, in het bijzonder mensen in een kwetsbare positie. Zie ook www.hospicedereiziger.com en www.rotary.nl/barendrecht.

Meer berichten