Afbeelding

Dinsdag bij Exxact: Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT – Jos Vis is dinsdag 15 januari te horen op Exxact Barendrecht met Podium Vis. Tussen 20 en 21 uur is de top 5 en 3 guilty pleasures van Sander Breukhoven te horen. Luisteraars maken kennis met Jos' radio-collega Sander. Die vertelt de verhalen achter zijn guilty pleasures. Sander loopt stage bij Exxact en gaat eind van de maand naar Hilversum. Sander heeft bij de lokale omroep onder meer Sportcomplexx gepresenteerd. Op dit moment doet hij elke dag tussen 12 en 14 uur De Middagshow, dat de luisteraar de werkdag door helpt. Dat en wat hij in het verleden heeft gedaan komt aan de orde.

Tussen 21 en 22 uur is het tijd voor 'De week van' met Barendrechter Hans Groenendijk. Hans is een veelzijdig persoon en heeft van alles al gedaan. Van documentairemaker tot ondernemer, van auteur tot regisseur en van journalist tot presentator. Tussendoor laat Jos de favoriete muziek horen van Hans.

Podium Vis is dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op via 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant