De eenvoud van de buitenlucht met de luxe van heerlijk eten. Foto: Tyrell Kuipers.
De eenvoud van de buitenlucht met de luxe van heerlijk eten. Foto: Tyrell Kuipers.

Cultuur proeven bij Bergarde

Algemeen

HEERJANSDAM - Kunst, natuur en culinair genieten. Zaterdag 2 februari houdt Bergarde Galleries Outdoor Cooking met kunstenaar Tyrell Kuipers. Tijdens het performance diner leert men meer over het koken in de buitenlucht, mooie producten en de visie van de kunstenaar. Dit alles onder het genot van eerlijk eten en een goed glas wijn. De avond draait om de eenvoud van het buiten zijn met de luxe van heerlijk eten. Daarnaast krijgt men een klein aandenken mee naar huis.

Deelnemers worden om 16 uur ontvangen met een aperitief in de galerie aan Het Buitenland 1 te Heerjansdam. Kuipers zal gedurende de avond diverse lekkernijen bereiden in de groene polder van het landgoed. De nadruk van het menu ligt op (biologisch) vlees, maar dieetwensen mogen bij de reservering worden doorgegeven. Men betaalt veertig euro per persoon, inclusief diner, drankjes en een rondleiding. Reserveer via info@bergarde.com of kijk op www.bergarde.com.

Outdoor Cooking wordt georganiseerd in het kader van de smaakvolle groepsshow Mmmmm!!! Een tentoonstelling voor culturele fijnproevers. Over de fascinatie van kunstenaars voor voedsel en hoe zij dit in de beeldende kunst tot uitdrukking brengen. Van fastfood, tot duurzaamheid en van reclamebeelden tot gerecyclede keukenkastjes. Mmmmm!!! is nog tot en met 16 februari te zien en is gratis toegankelijk van donderdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur.

Advertenties uit de krant