Foto: Jos Wesdijk
Foto: Jos Wesdijk

Digisource hoofdsponsor theater

Algemeen

BARENDRECHT - Digisource is de komende drie jaar hoofdsponsor van theater Het Kruispunt. Peter van Lent, directeur van het ICT-bedrijf uit Barendrecht, zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract.

Irene Pronk, directeur van het theater: ,,Digisource is al jaren een betrouwbaar en zeer gewaardeerd leverancier van onze ICT-omgeving. Dat Digisource nu als hoofdsponsor het theater steunt is niet alleen een bekroning op onze samenwerking, maar laat zien dat Digisource, vanuit maatschappelijke en culturele betrokkenheid en verantwoordelijkheid, ons theater en daarmee cultuur in Barendrecht een warm hart toe draagt.''

Peter van Lent, directeur Digisource: ..Wij vinden het belangrijk om ons niet uitsluitend bezig te houden met ICT en ondernemen, maar ook met onze directe omgeving. Het ondersteunen van lokale sport- en cultuurinitiatieven hoort daarbij en daarom zijn we al jaren trotse sponsor. Daarnaast is het theater voor ons een mooie locatie om onze relaties te ontmoeten en nieuwe zakelijke contacten in de regio te leggen."

Daarnaast is Digisource het eerste bedrijf dat deelneemt aan de Club van 25, een nieuw initiatief waarmee gebouw Het Kruispunt een netwerk van 25 betrokken bedrijven wil vormen. Deze organisaties doneren jaarlijks ieder minimaal duizend euro en dragen zo bij aan de ambities van Het Kruispunt. ,,Een sponsorship geeft bedrijven de mogelijkheid hun zichtbaarheid te vergroten, imago en naamsbekendheid te versterken, maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen, de band met relaties te verdiepen en nieuwe zakelijke contacten te leggen", aldus Irene Pronk.

Meer informatie over sponsoring en De Club van 25 is te vinden op www.theaterhetkruispunt.nl/sponsoring.

Advertenties uit de krant