Afbeelding

Super Saturday bij Ardea Auto

Algemeen

ROTTERDAM – Zaterdag 9 februari gaat het weer los in de vijftien Ford-showrooms van Ardea Auto. 350 nieuwe Fordmodellen en zo'n 750 jonge gebruikte auto's worden deze zaterdag voorzien van een scherp prijskaartje.

,,Alle voorbereidingen zijn getroffen om er weer een doorslaand succes van te maken", aldus Gerrit Klock. ,,Super Saturday bij Ardea Auto is te vergelijken met Black Friday in de Verenigde Staten. Het is de dag om te profiteren van enorme kortingen, extra hoge inruilprijzen en vervolgens binnen een week weg te rijden in een nieuwe Ford. Alleen op deze zaterdag loopt de extra inruilpremie op tot 800 euro. Alle bestsellers zijn in diverse uitvoeringen vertegenwoordigd. De hoogste kortingen zitten op nieuwe auto's waarvan wij het kenteken in 2018 geregistreerd hebben.''

De tests en commentaren in de populaire autobladen zijn al jarenlang eensluidend. Ford blinkt uit in rijdynamiek en waar voor je geld. ,,De zuinige motoren en geavanceerde chassisplatformen maken alle modellen tot geweldige rijdersauto's. Daarnaast staat het merk bekend om zijn rijke standaarduitrustingen en scherp geprijsde optiepakketten."

Opties en features zitten bij Ford standaard in de auto of worden verpakt in schappelijk geprijsde optiepakketten. ,,Ook de huidige voorraad zit vol met luxe of sportieve extra's. En met de rijdynamiek zit het ook wel goed. Ik raad dan ook iedereen aan om lekker te komen proefrijden op Super Saturday of de dagen net ervoor. De deal sluiten we dan gewoon op zaterdag. Er rijden een paar duizend Fords rond die op een Super Saturday gekocht zijn. Het is frappant om te zien hoeveel van deze klanten hun Ford weer op Super Saturday inruilen."
,,Alle occasions worden streng geselecteerd en gecontroleerd voordat ze een plekje in onze collectie krijgen", aldus Jacco Poldervaart, occasioncoördinator. ,,Ook hebben wij uitgebreide garantiemogelijkheden en zekerheidspakketten die jarenlang rijplezier garanderen."

Advertenties uit de krant