Anne-Mieke van Oost en Jan van Dijk in de studio.
Anne-Mieke van Oost en Jan van Dijk in de studio.

Oratorium Jona in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT -Dominee Martin de Geus, Jan van Dijk en Anne-Mieke van Oost-Reiber zijn dinsdag 12 februari zijn te gast in Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Martin, Jan en Anne-Mieke vertellen over het Oratorium Jona, dat door koor Salem uit Ridderkerk zondag 17 februari in Carnisse Haven uitgevoerd wordt.

Martin de Geus is predikant bij Protestantse Gemeente Levensbron in Ridderkerk en tekstschrijver van het oratorium. Anne-Mieke van Oost is ouderenpastor bij De Levensbron en kerkelijk werker bij Carnisse Haven. Tevens is zij lid van Salem en initiatiefnemer om het oratorium in Carnisse Haven uit te laten voeren. Jan van Dijk is van de commissie Cultuur Carnisse Haven en organist tijdens de uitvoering. Er is in de uitzending onder meer aandacht voor het thema 'Duif of havik', de totstandkoming van het oratorium en de uitvoering.

Hart voor Barendrecht is dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht, te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxact.nl. Uitzendingen terugluisteren kan op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant