Afbeelding

MMMMM!!! is verlengd

Algemeen

HEERJANSDAM - De tentoonstelling MMMMM!!! bij Bergarde Galleries is verlengd tot en met vrijdag 1 maart. De interdisciplinaire tentoonstelling combineert kunst uit de eigen collectie met werk van hedendaagse gastkunstenaars.

De tentoonstelling bevat werk van onder meer Mark Alexander (UK), John M. Armleder (CH), Bertozzi & Casoni (It), Martijntje Cornelia (NL), Liona Dekker (NL), Julia Jacquette (USA), Tyrell Kuipers (NL), Laurel Roth (USA), Liesje Stander (ZA), Pim Top (NL) en Angelique van der Valk (NL).

MMMMM!!! is een tentoonstelling voor de culturele fijnproever. Het thema is voedsel, dat allesomvattend is. Zonder voedsel geen bestaansrecht voor de mens. Ieder mens heeft zijn eigen voedselvoorkeur en iedere cultuur kent zijn eigen eettradities. En wat betekent technologische vooruitgang voor de voedselindustrie? De tentoonstelling gaat over de fascinatie van kunstenaars rondom dit thema en hoe zij dit in de beeldende kunst tot uitdrukking brengen. Voor de Barendrechtse Angelique van der Valk spelen actuele voedingsvraagstukken een belangrijke rol.

Advertenties uit de krant