Afbeelding

Cursus 'feel good' psychologie

Algemeen

BARENDRECHT – Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie is welkom deel te nemen aan de nieuwe cursus 'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen' met als extra titel 'Feel-Good'.

Deze cursus van acht bijeenkomsten start vrijdag 22 maart in Barendendrecht. Drs. Maja Jeffkins: ,,Langzamerhand weten wij het eigenlijk wel: geluk hangt samen met positief denken, loslaten, op een prettige manier grenzen aangeven en ook nog in balans blijven. Maar in het dagelijkse leven kan het een hele uitdaging zijn om alle kennis toe te passen.''

Tijdens de cursus krijgen deelnemers vele praktische tips om alles uit het leven te halen wat erin zit. Om-denken, loslaten, het 'Gedachtenkastje' nog meer opruimen, stevig in je schoenen staan, het juiste zeggen op het juiste moment, leven in het 'nu', relativeren, met een kwinkslag een negatieve situatie positief maken. ,,Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig."

Een cursiste vertelt: ,,De cursussen zijn een aanrader. Maja vertelt heel duidelijk en boeiend over psychologie. Je leert veel bij haar, maar het is tegelijkertijd ook altijd een gezellige ochtend uit. Ik kom altijd opgewekt thuis. De inzichten en tips zijn gemakkelijk toe te passen, zowel thuis als op mijn werk."

De cursusdata zijn 22 maart, 5 april, 10 en 24 mei, 21 juni, 5 juli en 13 en 27 september. De bijeenkomsten zijn van 10 tot 12 uur in theater Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht. Meedoen kan voor 195 euro,  inclusief cursusmateriaal en een bewijs van deelname. Iedereen die zich wil aanmelden of meer informatie wil, kan brijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins op 010-2344554. Of kijk op www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant