Woezel & Pip en de Tijdmachine. Foto: Wim Lanser
Woezel & Pip en de Tijdmachine. Foto: Wim Lanser

Woezel & Pip en de Tijdmachine

Algemeen

BARENDRECHT - Na 'Op zoek naar de Sloddervos' beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling 'Woezel & Pip en de Tijdmachine'. Zondag 3 maart maken hondjes een reis door de tijd in theater Het Kruispunt.

Weten hoe het is om groot te zijn, Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor kinderen vanaf twee jaar.

a afloop van de voorstelling kan er geknuffeld worden met de levensgrote pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer van het theater. Alvast in de stemming komen kan door een tekening te maken van de tijdmachine. Kinderen kunnen die vóór de voorstelling inleveren bij de stand. Wie weet komt het kunstwerk terug op het podium.

Zondag 3 maart start de voorstelling om 14 uur. Kaartprijs 17,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.theaterhetkruispunt.nl of 0180-615958. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.

Advertenties uit de krant