Afbeelding

Muzikaal Café in Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Shantykoor Rotterdam en MeezingKoor Barendrecht presenteren samen 'Muzikaal Café aan de Haven. Dit muzikaal café is geopend op zondag 14 april van 14 uur in Het Kruispunt.

Er kan naar hartenlust worden mee gezongen met het Meezingkoor. Dat staat onder begeleiding van een combo. De refreinen worden geprojecteerd op een scherm achter het koor. Door Shantykoor Rotterdam worden bezoekers meegenomen naar een havenkroeg, waar de manschappen - net terug van hun zeereis - hun vertier zoeken door hun liederen te zingen met begeleiding van de tonen van een aantal accordeons, gitaar en een banjo. Dit alles aan elkaar gepraat door de kroegbaas. Bezoekers worden getrakteerd op een drankje in de pauze en na afloop op een cd van Shantykoor Rotterdam.

Toegangskaarten á vijftien euro zijn te koop op donderdag van 18.30 tot 19.15 uur in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht, bij koorleden en aan de theaterkassa. Kaarten zijn ook te bestellen door het overmaken van vijftien euro per kaartje op NL90 INGB 00068 79774 ten name van Shantykoor-Rotterdam onder vermelding van 'Kaartje SKR', naam en adres.

Advertenties uit de krant