Afbeelding

KijkopWelzijn denkt graag mee

Algemeen

BARENDRECHT – KijkopWelzijn gaf woensdagmiddag 30 januari een presentatie bij ouderenbond KBO. Anita Haagendoorn en Marlies Burger, maatschappelijk werkers Ouderenwerk, vertelden de aanwezigen waar KijkopWelzijn inwoners van Barendrecht mee van dienst kan zijn. De welzijnsstichting kijkt terug op een interactieve middag waarin vragen zijn beantwoord en informatie omtrent de werkzaamheden is verschaft.

Een beknopte samenvatting: KijkopWelzijn organiseert activiteiten voor en biedt ondersteuning aan verschillende groepen, zoals ouderen, jongeren en mantelzorgers. Men werkt daarbij op een vraaggerichte manier. Niet het aanbod staat centraal, maar de vragen, wensen of ideeën van inwoners. KijkopWelzijn is er voor alle Barendrechters. De organisatie richt zich in het bijzonder op kwetsbare groepen, zoals ouderen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bepaalde groepen jongeren en mensen die in een sociaal isolement leven.

Wie woont in Barendrecht en behoefte heeft aan hulp of ondersteuning, anderen wil ontmoeten of activiteiten wil ondernemen, kan aankloppen. KijkopWelzijn denkt graag mee. Men kan met vragen, wensen of ideeën bellen naar 0180-691800.

Advertenties uit de krant