Afbeelding

Definitieve lijst ChristenUnie

Algemeen

REGIO - De definitieve lijst van ChristenUnie voor de verkiezingen van Waterschap Hollandse Delta is bekend. De ChristenUnie krijgt lijstnummer 7. IJsselmonde is goed vertegenwoordigd met acht personen.

Kandidaten van het eiland IJsselmonde zijn: Willem Schneider (Hendrik-Ido-Ambacht, nr. 4) en Johan van Wolfswinkel (Poortugaal, nr. 6). Verder staan op de lijst: Marius Schenkel (Zwijndrecht, nr. 7), Anja Elzinga-Wimmenhove (Rotterdam, nr. 8), Arie van Nes (Ridderkerk, nr. 9), Setkin Sies (Rotterdam, nr. 10), Marco Koornneef (Barendrecht, nr. 18) en Frans van Zaalen (Rhoon, nr. 32). De lijsttrekker is Jantien Fröhling uit Hellevoetsluis.

Op deze kandidaten kan men 20 maart stemmen bij de Waterschapsverkiezingen. Wat het waterschap doet was de laatste zomer duidelijk kunnen merken. Bij hoosbuien zorgt het schap ervoor dat we droge voeten houden. Is het extreem droog, dan zorgt het ervoor dat er voldoende water is voor mens, dier, land en industrie. Nu het weer steeds extremer wordt, worden de taken van het waterschap nog belangrijker. Daarmee worden de kosten ook hoger.

ChristenUnie heeft zich er de afgelopen vier jaar sterk voor gemaakt dat het waterschap doet wat het moet doen en daarbij zorgvuldig omgaat met het geld van de inwoners en bedrijven. Daarbij heeft ChristenUnie oog voor het hele gebied.

Advertenties uit de krant