Afbeelding

Training voor mantelzorgers

Algemeen

BARENDRECHT - Jezelf beter leren kennen; ook in relaties met anderen. Dat is het thema van de training voor mantelzorgers die dit voorjaar van start gaat bij KijkopWelzijn. Wanneer je mantelzorger wordt, kunnen rollen veranderen. Oude patronen kunnen bovenkomen en oude pijn kan worden geraakt. Het kan een uitdaging worden om goed voor jezelf te blijven zorgen, om goed in contact te blijven met jezelf en met de ander en om te begrijpen wat er tussen jou en de ander gebeurt. Uitgangspunt van deze cursus is de theorie van psychotherapeut Franz Ruppert. Ook zal er veel tijd en aandacht zijn voor eigen vragen en praktijkvoorbeelden. Hierin kunnen deelnemers het zo persoonlijk maken als zij zelf willen.

De training bestaat uit vier avonden: 14 en 28 maart en 11 en 25 april. Het gaat om donderdagen, steeds van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is Binnenlandse Baan 30 in Barendrecht. Kosten voor deelname zijn 47,50 euro. Men krijgt hiervoor vier avonden training, koffie/thee en werkmateriaal.

Aanmelden voor 1 maart via mantelzorg@kijkopwelzijn.nl of 0180-691801. De cursus wordt gegeven door Monique van Zwienen, coach en counseler. Kijk voor meer over Monique op www.moniquevanzwienen.nl.

Advertenties uit de krant