Afbeelding

Eerste prijs voor JuniorSlagwerkgroep

Algemeen

BARENDRECHT - De relatief kleine JuniorSlagwerkgroep van Harmonie Barendrecht heeft zaterdag 16 februari de eerste prijs gewonnen op het HaFaBra Jeugdfestival van ToBe. Ze wonnen op het onderdeel podiumpresentatie. 

De zeven leden spelen voor een deel naast slagwerk ook een of meerdere blaasinstrumenten, waardoor het een heel wervelende show werd met verrassende elementen. Een missie die de vereniging hoog in het vaandel heeft staan is leden op te leiden tot muzikanten, niet enkel tot instrumentalisten.

De groep gaf het optreden onder de bezielende leiding van dirigent, componist en schrijver Ivo Kouwenhoven. Deze deed in een afsluitend woord de leden van de groep - Casper, Matthieu, Mehdi,  Melanie, Roan, Thijmen en Thomas - alle eer deed toekomen omdat zij zelf de show hebben vormgegeven.

Wie lid wil worden van de Harmonie, kan zich aanmelden. Vrijwel alle onderdelen zijn te zien op het komende festival Muziek Centraal op 23 maart in Het Kruispunt. Zie www.harmoniebarendrecht.nl of neem contact op met Maria Prooi via 0642412638 of secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant