Afbeelding

Podium Vis vol muziek

Algemeen

BARENDRECHT – Jos Vis ontvangt dinsdag 26 februari in Podium Vis in het eerste uur drie talentvolle DJ's. Onder leiding van DJ Toon Vergossie volgen zij een DJ-cursus bij CultuurLocaal. Zij komen die avond alles vertellen over hun opleiding, hun mixen en de achtergrond van hun muzikale voorkeur.

Tussen 21 en 22 uur worden Beursvloer Barendrecht en Internationale Vrouwendag doorgelicht. Op 7 maart vindt bij de Makro de Beursvloer weer plaats, waarbij lokale behoeften worden verhandeld. Linda Sanders en Chrétienne Winkels van De Barendrechtse Uitdaging en Barend Vervat van Makro komen alles over deze beurs vertellen.

Een dag later is het Internationale Vrouwendag. Onder de titel 'Heldinnen van Barendrecht' is er in het gemeentehuis vanaf 8.30 uur een bijeenkomst. De organisatie is in handen van netwerk ViZi en gemeente Barendrecht. Namens ViZi komt voorzitter Joke Norendaal alles vertellen over de bijeenkomst.

Podium Vis is iedere dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis app van Exxact.

Advertenties uit de krant