Afbeelding

Nieuws uit De Dierenstee

Algemeen

NUMANSDOEP - Het oudste dier dat momenteel in De Dierenstee op een nieuwe baas wacht, is de heilige birmaan Fifi. Zij wordt in mei zeventien jaar oud. Dat ouderdom vaak met gebreken komt, geldt ook voor Fifi. Niet lang na binnenkomst werd bij haar chronisch nierfalen geconstateerd en, waarschijnlijk als gevolg daarvan, is Fifi blind. Voor haar nierprobleem krijgt Fifi nu dagelijks medicijnen toegediend en ze eet speciale brokjes. Ze voelt zich hierdoor al een stuk beter, maar Fifi is nog te mager.

Fifi is erg aanhankelijk en wil het liefst de hele dag bij je in de buurt zijn. Ze roept zelfs om aandacht als ze denkt dat er mensen in de buurt zijn. Veel liefde en aandacht zullen Fifi daarom zeker weer doen opbloeien. De verwachting is dat ze dan ook weer wat zal aankomen. Daarom wordt er met enige haast gezocht naar een nieuw thuis voor Fifi.

Zelf heeft ze nauwelijks wensen, behalve het krijgen van veel aandacht. Fifi is niet gewend om naar buiten te gaan, dus een appartement is prima voor haar. Katten en honden is ze gewend, maar door haar blindheid kan ze zich moeilijk verweren. De voorkeur gaat daarom uit naar een plek waar Fifi het enige huisdier is en waar men veel thuis is. Fifi is geen kat die je lang alleen moet laten, ze heeft echt veel aandacht nodig. De nieuwe eigenaar van Fifi krijgt een voorraad medicijnen en brokjes voor haar mee bij de adoptie. Bij wie mag deze lieve senior haar oude dag gaan doorbrengen?

De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, 0186, 655150, info@dierenstee.nl, www.dierenstee.nl. Openingstijden: maandag van 11 tot 15 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant